Terms and Conditions of Use

Ποιοι είμαστε :

Artworks Studios Αναφέρεται σε αυτό το κείμενο ως εμάς, εμάς, μας ή artworksstudios.gr.

Γενικά

Η ιστοσελίδα artworksstudios.gr παρέχει τις υπηρεσίες της στους επισκέπτες / χρήστες / πελάτες, αποδεχόμενος τους ακόλουθους Όρους Χρήσης. Αφού εισέλθετε στη διεύθυνση www.artworksstudios.gr, με εντολές εγγραφής και επιβεβαίωσης μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, εγγυάστε ότι είστε νομικά σε θέση να δεσμευτείτε με αυτό το συμβόλαιο και ότι είστε 18 ετών ή μεγαλύτερος.

Κρατήσεις – Πληρωμές

Όλες οι κρατήσεις υπόκεινται σε αποδοχή από εμάς. Η επιβεβαίωση αποδοχής αποστέλλεται σε κάθε χρήστη με ηλεκτρονικά μέσα (Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο “Επιβεβαίωση κράτησης”). Διατηρούμε ρητά το δικαίωμα να αρνηθούμε τυχόν παραγγελίες πελατών, με τις οποίες έχουμε συνεχιζόμενη σύγκρουση ή υποψία ότι αγοράζουν στον ιστότοπό μας, με δόλια και επιβλαβή για εμάς κίνητρα και σκοπούς.

Τιμές

Η τιμή των προϊόντων και των υπηρεσιών που καθορίζονται από τις τιμές στη σελίδα του υπό εξέταση προϊόντος από καιρό σε καιρό, εκτός από περιπτώσεις που εμφανίζονται προφανή σφάλματα και επιφυλάσσεται του δικαιώματος να εφαρμόζουν διαφορετικές χρεώσεις. Εάν λάβετε γνώση μιας τέτοιας περίπτωσης, ο χρήστης θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας πριν προβεί σε οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή. Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Περιεχόμενο πνευματικών δικαιωμάτων

Όλο το ψηφιακό περιεχόμενο που βρίσκεται στο artworksstudios.gr, όπως, αλλά όχι δεσμευτικό, κείμενο, γραφικά, εμπορικά σήματα, εικόνες (ανεξάρτητα από τα χαρακτηριστικά), ψηφιακά αρχεία και λογισμικό, ανήκει αποκλειστικά σε εμάς ή σε παρόχους περιεχομένου που συνεργάζονται με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και προστατεύονται από Ελληνικός και διεθνής νόμος περί πνευματικών δικαιωμάτων. Η συλλογή και χρήση οποιωνδήποτε κατάλογων προϊόντων, εικόνων, περιγραφών ή τιμών προϊόντων ή οποιαδήποτε έμμεση χρήση του καταστήματος και του περιεχομένου του, προς όφελος άλλης επιχείρησης επιτρέπεται μόνο με προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση από εμάς.

Χρηση ονόματος,  περιεχομένου και υπερσυνδέσμων σε άλλους ιστότοπους ή εφαρμογές

Οι χρήστες / επισκέπτες και οι συνεργάτες του artworksstudios.gr διατηρούν ένα περιορισμένο, ανακλητό και μη αποκλειστικό δικαίωμα δημιουργίας συνδέσμων (hyperlinks) που αναφέρονται στις σελίδες artworksstudios.gr, σε άλλες ιστοσελίδες που ανήκουν σε τρίτους. Εάν οι υπηρεσίες μας ή οι εικόνες μας που περιγράφονται με τέτοιο ψευδή, παραπλανητικό, υποτιμητικό ή δόλιο τρόπο, είναι δυσάρεστες και επιβλαβείς για εμάς, διατηρούμε το δικαίωμα να αναστείλουμε την άδεια και να τους απαγορεύσουμε να χρησιμοποιήσουν το artworksstudios.gr ή οποιαδήποτε αναφορά σε αυτό

Περιορισμός της ευθύνης

το artworksstudios.gr δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση του καταστήματος ή τη χρήση προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται μέσω αυτού και συνεπάγεται περιορισμένες άμεσες, έμμεσες, παρεπόμενες ή επακόλουθες ζημίες. Παρόλο που πάντα προσπαθούμε να το προφέρουμε ως ακριβείς και σαφείς πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που εμφανίζονται στις σελίδες μας, και όπου είναι δυνατόν, δεχόμαστε καμία ευθύνη εάν οι λειτουργίες ή άλλο περιεχόμενο είναι ανακριβές, ελλιπές, δεν ενημερώθηκε έγκαιρα ή γενικά buggy. βεβαίως προσπαθούμε πάντοτε με όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας για να διατηρήσουμε την ασφάλεια, τα artworksstudios.gr ΔΕΝ εγγυάται ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα, οι διακομιστές ή τα μηνύματα που στέλνονται από εμάς ενδέχεται να περιέχουν ιούς ή άλλα επιβλαβή stoicheiapou που μπορεί να προκληθούν από εξωτερικούς παράγοντες. artworksstudios.gr, οι υπάλληλοι ή άλλοι εκπρόσωποι δεν φέρουν καμία ευθύνη υπό οποιεσδήποτε συνθήκες για οποιεσδήποτε επακόλουθες, παρεπόμενες, έμμεσες, ειδικές ζημίες ή δαπάνες ή κυρώσεις, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, απώλειας κερδών, διακοπής λειτουργίας επιχειρήσεων, απώλειας πληροφοριών ή δεδομένων, ή απώλεια ή υλική ζημιά και οποιεσδήποτε αξιώσεις τρίτων που προκύπτουν από ή σε σχέση με τη χρήση, αντιγραφή ή παρουσίαση αυτού του δικτυακού τόπου ή του περιεχομένου του ή οποιουδήποτε άλλου σχετικού ιστότοπου, ανεξάρτητα από το αν το artworksstudios.gr ενημερώθηκε, ήξερε ή θα έπρεπε γνωστό για αυτή τη δυνατότητα.

Διαχείριση Προσωπικών Δεδομένων

το artworksstudios.gr κατά τη χρήση της εγγραφής και της παραγγελίας μπορεί να συλλέγει δεδομένα και προσωπικές πληροφορίες που χρησιμοποιούνται σύμφωνα με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του artworksstudios.gr που μπορείτε να δείτε και να διαβάσετε εδώ.

Διαφορές – Νόμος

Όλοι οι επισκέπτες και οι επισκέπτες του artworksstudios.gr αποδέχονται αυτόματα και συμφωνούν ότι αυτοί οι Όροι Χρήσης διέπονται από τους νόμους του ελληνικού κράτους. Κάθε διαφορά που προκύπτει από ή σε σχέση με τους όρους χρήσης υπόκειται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των ελληνικών δικαστηρίων.

Αλλαγές σους όρους και τις προυποθέσεις χρήσης

Το artworksstudios.gr διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή στις πολιτικές κράτησης, τις εμπορικές πολιτικές και τους όρους χρήσης σε οποιαδήποτε και χωρίς προειδοποίηση.

Shopping Cart